Balul Gospodarilor

Căiuţii din Botoşana

Comuna Botoşana, judeţul Suceava are plăcerea de a vă invita să participaţi la “Balul Gospodarilor din comuna Botoşana”.

“Balul Gospodarilor din comuna Botoşana” este o manifestare anuală, care se desfaşoaraă de fiecare dată la “lăsatul secului”, cu o săptămână înainte de intrarea în Postul Paştelui” . Evenimentul se aseamănă cu un adevărat spectacol folcloric unde sunt invitaţi interpreţi de muzică populară ce cântă până spre dimineaţă melodii indrăgite din folclorul bucovinean.

În cadrul manifestării vor fi organizate o paradă a costumelor populare şi concursurile “Cel mai frumos costum popular” şi cei mai buni dansatori”

Anul acesta, evenimentul este inclus în proiectul “Botoşana – Veche vatră strămoşească” şi se va desfăşura la Căminul Cultural, pe data de 11 februarie ora 20:00.

Galerie foto

Află mai multe despre această manifestare aici!

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului României.